TRT 1'in iki yeni dizisinin tanıtımı yayınlandı

20.563 Gösterim
2 Aralık 2022 16:10
TRT 1'in iki yeni dizisinin tanıtımı yayınlandı

TRT 1, başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı tarihi dizi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı ve Uğur Güneş'in yer aldığı askeri drama Al Sancak dizilerini duyurdu.


Bu sezona bir yeni diziyle başlayan TRT 1, iki yeni dizisinin tanıtımını yayınladı. Haftalık kanal sıralamasında iki haftadır liderlik koltuğunda yer alan kanal, askeri drama türündeki Al Sancak ve tarihi yapım Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizilerinin yeni sezonda ekranlara geleceğini duyurdu.

 

Es Film imzalı Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, deryalara hükmetmek için yola çıkan Barbaros Hayreddin'in hikayesine odaklanıyor. Tolgahan Sayışman'ın başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor. Senaryosunu Zülküf Yücel'in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Timur Acar, Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman, Ceren Soylu ve Gökhan Gencebay gibi isimler de yer alıyor.

 

Yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği Al Sancak ise yaşatmak için yaşayan, toprağı vatan eden kahraman askerlerin hikayesine odaklanıyor. Uğur Güneş'in başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre oturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.