Transformers 4'ten muhteşem açılış

6.985 Gösterim
30 Haziran 2014 00:00
Transformers 4'ten muhteşem açılış
Michael Bay'in "Transformers Kayıp Çağ"ı Türkiye'de bu hafta sonu sinemalarda 188.809 kişi izleyerek en iyi Transformers filmi açılışına imza attı. Film, ABD'de 100 milyon dolarlık bir gişe hasılatı yakaladı.

Paramount'un yapımını üstlendiği ve Türkiye'de UIP tarafından dağıtılan filmin bir önceki bölümü 134.272 kişi ile açılmıştı. "Transformers Kayıp Çağ"ın bu başarısı aynı zamanda son 2 yıl içinde Türkiye'de sadece Haziran ayında vizyona giren filmler içinde en iyi açılış rakamı oldu.

Film, Türkiye dışında da Box Office listelerinde 1 numara. ABD'de 100 milyon dolarlık açılış başarısının yanı sıra, Çin'de de 90 milyon dolarla açılarak Tüm zamanlar Çin'de en iyi açılış filmi rakamı rekorunu kırdı.
Çin'in yanı sıra bir çok ülkede de başarılara imza atan film, Rusya'da da 21.7 milyon dolar ile açıldı ve Rusya'daki tüm zamanlar en iyi ikinci açılan film oldu. İlk üç filmde başrolde olan Shia LaBeouf'dan görevi devralan Mark Wahlberg ise kariyerinin en havalı, en yüksek gişe açılışına sahip oldu.
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.