Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı, Clint Eastwood'un yeni filmi Sully'den fragman!

5.178 Gösterim
30 Haziran 2016 12:27
Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı, Clint Eastwood'un yeni filmi Sully'den fragman!

Son olarak 2014 yapımı Keskin Nişancı'yı (American Sniper) yöneten Clint Eastwood'un, başrollerinde Tom Hanks, Aaron Eckhart ve Laura Linney gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi Sully'den fragman yayınlandı.


Tom Hanks'in biyografi uyarlamaları yolculuğu devam ediyor! Geçtiğimiz üç sene içerisinde Captain Phillips, Saving Mr. Banks ve Casuslar Köprüsü (Bridge of Spies) gibi filmlerde gerçek hayatta yaşamış kişilere can veren Hanks, yeni projelerinden Sully'de de biyografik bir karaktere hayat veriyor. 15 Ocak 2009 tarihinde US Airways'in 1549 sefer sayılı uçuşu, kalkıştan çok kısa bir süre sonra her iki motora kuş çarpması sonucu Hudson Nehri'nde son bulmuş, can kaybı yaşanmayan olayda uçağı başarılı bir şekilde nehre indiren pilot Chesley "Sully" Sullenberger bir halk kahramanı ilan edilmişti.

Bahsi geçen eski pilot Chesley Sullenger'ın kitabından sinemaya uyarlanan filmde, pilotu Tom Hanks canlandırırken, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. 2014 yılında yönettiği tartışmalı Keskin Nişancı (American Sniper)'dan beri sesi soluğu çıkmayan Clint Eastwood'un yönettiği Sully, 9 Eylül 2016'da ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.