Tom Cruise, Warner Bros. ile çekeceği yeni filmleri kapsayan partnerlik anlaşması imzaladı

1.790 Gösterim
10 Ocak 2024 11:13
Tom Cruise, Warner Bros. ile çekeceği yeni filmleri kapsayan partnerlik anlaşması imzaladı

Ünlü oyuncu Tom Cruise ile Warner Bros. stratejik partnerlik anlaşması imzaladı. Buna göre Tom Cruise, yeni özgün ve seri filmlerini stüdyo çatısı altında çekecek. Cruise, başrolünde yer alacağı bu filmlerin yapımcılığını da üstlenecek.


Tom Cruise, Warner Bros. ile stratejik partnerlik anlaşması imzaladığını açıkladı. Ünlü oyuncu, yeni çekeceği özgün filmlere ve seri film olması muhtemel yapımlara Warner Bros. çatısı altında imza atacak. Bu anlaşma kapsamında, Cruise ve yapım şirketinin Warner Bros. ana merkezinde kendine ait bir ofis katı olacağı da belirtiliyor.

 

Bu anlaşmanın Cruise'un hâlihazırda işbirliği içerisinde olduğu Paramount ve Universal stüdyolarıyla ilişkisini kestiği anlamına gelmediğini belirtmek gerek. Kısacası, Cruise'un Warner Bros. ile olan anlaşması, "eksklusiv" bir nitelik taşımıyor. Cruise, Mission: Impossible serisinin yeni filmini Paramount için çekti bile. Zira, yönetmenliğini Doug Liman'ın yaptığı ve uzayda çekilecek olan dev bütçeli ve Universal imzalı film de, Tom Cruise'un başrolünde yer alacağı bir diğer film.

 

Tom Cruise, daha önce de Warner Bros. ile çalışmıştı. Ünlü oyuncu, son olarak 10 yıl önce Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow) filmini Warner Bros. için çekmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.