Tom Cruise'lu Top Gun: Maverick'in vizyon tarihi de ertelendi

3.162 Gösterim
3 Nisan 2020 12:11
Tom Cruise'lu Top Gun: Maverick'in vizyon tarihi de ertelendi

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Top Gun: Maverick de salgın sebebiyle vizyon tarihi ertelen yapımlar arasına adını yazdırdı.


Geçtiğimiz günlerde Sony ve Warner Bros. gibi stüdyoların filmlerini erteleme kararıyla Hollywood'un belini bağladığı yaz sezonu vizyon takviminin zora girdiğinin, sektörün tüm bileşenleri tarafından kabullenilmeye başladığını göstermişti. Haziran ayında vizyona girmesi planlanan önemli yapımların birer birer ertelenmesi sonucu gözler yaz takviminin diğer gişe filmlerine dönmüştü. Bu konuda ilk adım Paramount'tan geldi.

 

Ünlü stüdyo, Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı ve planlanan vizyon tarihi 24 Haziran olan Top Gun: Maverick'in gösteriminin 23 Aralık 2020'ye alındığını açıkladı. Covid-19 salgını sebebiyle gerçekleşen ertelemelerin ilk örneklerinden olan Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place: Part II)'nin yeni vizyon tarihi de belli oldu. Emily Blunt'ın başrolünde yer aldığı filmin 4 Eylül 2020'de gösterime girmesi planlanıyor. The SpongeBob Movie: Sponge on the Run'ın yeni vizyon tarihi ise 31 Temmuz 2020 olurken Chris Pratt'li The Tomorrow War'un vizyonu Aralık 2020'den belirsiz bir tarihe ertelendi. 

 

Yaz takviminde şimdi gözler Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'e çevrildi. Belki de yılın en merak edilen yapımı olan ve 17 Temmuz 2020 tarihinde gösterime girmesi planlanan filmle ilgili Warner Bros. tarafından en nihayetinde bir erteleme kararı almak zorunda kalınacağı konuşuluyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.