Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek olan Af filminden fragman yayınlandı

1.645 Gösterim
26 Ekim 2020 17:50
Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek olan Af filminden fragman yayınlandı

Cem Özay'ın Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek olan ilk uzun metraj filmi Af'tan fragman yayınlandı.


Cem Özay’ın ilk uzun metraj filmi Af, 33. Tokyo Uluslararası Film Festivali ‘Tokyo Prömiyer 2020’ seçkisinde dünya prömiyerini gerçekleştirmek için gün sayıyor. 4 Kasım Çarşamba günü festivalde ilk gösterimi yapılacak filmin fragmanı yayınlandı.

Timur Acar, Emine Meyrem, Hakan Aslan, Yusuf Bayraktar ve Macit Koper gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Af, geçimini bir dağ köyünde ağaç ticareti ile sağlayan otoriter bir baba ile çocukları arasındaki çatışmayı anlatıyor.

Yapımcılığını Ömür Güner’in, ortak yapımcılığını ise TRT’nin üstlendiği Af'ın çekimleri geçtiğimiz sene Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Gürcistan sınırında bulunan Macahel Vadisi’nin bir dağ köyünde gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen film Antalya Film Forum’dan TRT Proje Geliştirme Özel Ödülü ile İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar’da Başka Sinema Dağıtım Ödül’ünü kazanmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.