TME Films, Sony Pictures filmlerinin Türkiye'deki yeni dağıtımcısı oldu

2.362 Gösterim
16 Mayıs 2022 15:25
TME Films, Sony Pictures filmlerinin Türkiye'deki yeni dağıtımcısı oldu

Sony Pictures filmlerinin Türkiye'deki yeni dağıtımcısı TME Films oldu. Böylelikle Sony'nin önümüzdeki dönemde merakla beklenen Where the Crawdads Sing, The Woman King, Kraven the Hunter, Spider-Man: Across the Spider-Verse gibi filmlerinin Türkiye için vizyon tarihleri de netleşti.


TME Films, Eylül 2022'den itibaren Sony Pictures filmlerinin Türkiye dağıtımını üstlenecek. Disney'in Fox'u satın almasından önce 20th Century Fox filmlerinin Türkiye dağıtımını üstlenen TME Films, stüdyo filmleri dağıtımcılığındaki deneyimini bundan böyle Sony Pictures filmlerinin ülkemizdeki dağıtımını gerçekleştirerek sürdürecek.

 

TME Films, anlaşmanın akabinde Sony'nin yakın gelecekte kataloğunda yer alan yapımların Türkiye vizyon tarihini de açıkladı. Kraven the Hunter ve Spider-Man: Across the Spider-Verse gibi öne çıkan süper kahraman uyarlamalarının yanı sıra The Woman King, I Wanna Dance with Somebody ve A Man Called Otto gibi ödül sezonunda kendine yer bulma potansiyeli taşıyan yapımlar da takvimde yer alıyor. Tarihleri açıklanan tüm filmlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sony Pictures filmlerinin TME Films dağıtımcılığındaki yeni vizyon tarihleri:

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.