Tilda Swinton ve Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı Okja'dan ilk görseller!

2.771 Gösterim
19 Temmuz 2016 14:30
Tilda Swinton ve Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı Okja'dan ilk görseller!

Son olarak Snowpiercer'ı yöneten usta sinemacı Bong Joon-ho'nun senaryosunu yazıp yönettiği, başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Tilda Swinton gibi isimleri izleyeceğimiz Okja'dan ilk görseller yayınlandı.


Memories of Murder, Yaratık (The Host) ve Snowpiercer gibi filmlerin yönetmeni Bong Joon-ho, yeni filminde yine uluslararası bir oyuncu kadrosuyla çalışacağını ve filminin adının Okja olacağını açıklayalı yaklaşık bir sene oluyor. Bu süre boyunca prodüksiyon öncesi hazırlıkları tamamlanan ve geçtiğimiz bahar itibarıyla çekimlerine başlanan filmden ilk görseller nihayet sinemaseverlerle paylaşıldı.

Brad Pitt'in yapım şirketi Plan B ve ünlü yayın platformu Netflix ortaklığında izleyiciyle buluşacak olan Okja; Mija adındaki genç bir kızın, büyük uluslararası bir şirketin alıkoymaya çalıştığı Okja adındaki devasa bir hayvan olan en iyi arkadaşını korumaya çalışmasını anlatacak. Konusuyla dikkat çeken filmin oyuncu kadrosu da bir o kadar ilgi çekici. Seo-Hyeon Ahn, Tilda Swinton, Lily Collins, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Giancarlo Esposito ve Steven Yeun'un yer alacağı filmin 2017 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.