Thor: Ragnarok'un yönetmeni Taika Waititi, Star Wars evreninde yer alan bir film yönetecek

1.898 Gösterim
5 Mayıs 2020 06:33
Thor: Ragnarok'un yönetmeni Taika Waititi, Star Wars evreninde yer alan bir film yönetecek

Son yılların gözde sinemacılarından Taika Waititi, Star Wars evreninde geçecek yeni bir filmin yönetmen koltuğuna oturacak.


Disney+'ın açılmasıyla yayınlanan ve anında popüler kültürde yer edinen The Mandalorian'da önemli karakterlerden IG-11'a hayat verip dizinin sezon finalinin yönetmenliğini üstlenen Taika Waititi, Star Wars evrenine bu kez bir sinema filmi için dönüyor.

 

Boy, What We Do in the Shadows ve Hunt for the Wilderpeople gibi yapımlarla dikkat çektikten sonra Thor: Ragnarok ile Marvel evrenine adım atan ve Jojo Rabbit ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar ödülüne uzanan Waititi, yöneteceği Star Wars filminin senaryosunu 1917'nin senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns ile birlikte kaleme alacak. Henüz resmi bir açıklama gelmese de filmin 2024 Aralık ayında gösterime girmesinin planlanan isimisiz Star Wars filmi olabileceği konuşuluyor.

 

Hollywood'da basamakları birer birer çıkan Waititi'nin yoğun bir gelecek takvimi bulunuyor. Michael Fassbender'lı Next Goal Wins filminin çekimlerini tamamlayan yönetmen, salgın sonrası Thor: Love and Thunder'ın prodüksiyonu için kolları sıvayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.