The Witcher'ın 2. sezonundan yeni bir video yayınlandı

2.261 Gösterim
13 Aralık 2021 13:58
The Witcher'ın 2. sezonundan yeni bir video yayınlandı

Netflix'in popüler yapımlarından The Witcher'dan, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Ciri karakterine odaklanan bir video yayınlandı. Dizinin 2. sezonu, 17 Aralık'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Polonyalı fantastik roman yazarı Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli kitap serisine dayanan dizinin ilk sezonu 2019'da yayınlanmış, Birleşik Krallık'ta yapılan çekimlerinin pandemi nedeniyle aksaması yüzünden 2. sezonun yayına girişi gecikmişti. Geçtiğimiz eylül ayında hem 2. sezondan ilk fragman yayınlanmış hem de 3. sezonun onay aldığı açıklanmıştı. Sonraki aylarda üst üste gelen fragmanların ardından 2. sezonun başlamasına sayılı günler kala Ciri'ye odaklanan yeni bir video paylaşıldı.

Rivialı Geralt'ın Ciri'yi koruması altına almasından sonra yaşanacakları anlatacak 2. sezonda hikâye, Henry Cavill'ın canlandırdığı mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt ile Freya Allan'ın hayat verdiği Prenses Ciri olarak bilinen Cirilla Fiona Elen Riannon'nın geçmişlerinden karakterlerin diziye katılmasıyla derinlik kazanacak. The Witcher'ın 2. sezonunda; Anya Chalotra ve Joey Batey gibi oyuncular Cavill ve Allan'la birlikte rollerine geri dönerken, kadroya Kim Bodnia, Mecia Simson, Paul Bullion, Adjoa Andoh, Yasen Atour ve Basil Eidenbernz gibi yeni yüzler katılmıştı. 

 

17 Aralık'ta 8 bölümü aynı anda yayınlanacak olan The Witcher'dan paylaşılan, Ciri'yi Kaer Morhen'da bir sarkaçta pes etmeden antrenman yaparken gösteren videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.