The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrolünde yer aldığı The Idol'dan yeni fragman yayınlandı

7.651 Gösterim
18 Nisan 2023 12:40
The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrolünde yer aldığı The Idol'dan yeni fragman yayınlandı

The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrolünde yer aldığı The Idol dizisinden yeni fragman yayınlandı. Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson ve The Weeknd'in kaleme aldığı dizi, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirdikten sonra 4 Haziran'dan itibaren HBO'da izleyiciyle buluşacak.


HBO'nun bir pop yıldızının hayatını anlattığı The Idol'ın resmi yayın tarihi, yayınlanan yeni fragman ile duyuruldu. The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrolünde yer aldığı dizi, ilk olarak Mayıs ayındaki Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yaptıktan sonra 4 Haziran 2023 tarihinde yayın hayatına başlayacak.

 

Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson ve The Weeknd tarafından ortaklaşa yaratılan, yönetmen koltuğunda ise Sam Levinson ve Amy Seimetz'in oturduğu dizi, Amerika'nın en büyük ve en seksi pop yıldızı olarak bilinen Jocelyn'in sinir krizi geçirdikten sonra kariyerini geri kazanmaya çalışmasının izini sürüyor. Jocelyn'in bu yolculuğunda, tatsız bir geçmişten gelen bir gece kulübü menajeri olan Tedros ile yolları kesişir ve aralarındaki çarpık ilişki de gözler önüne serilir.

 

Britney Spears'ın Gimme More müziği etrafında oluşan fragmanın gösterdiği üzere ve ekip üyelerinden birinin yaptığı açıklamayla da dizi, "cinsel olarak kendini bulmaya çalışan bir kadın hakkındayken, bu kadını taciz eden adamla ilgili bir diziye dönüştü. Üstelik kadın da onu seviyor." gibi hikâyeye karşı rahatsız edici bir taraftan gelen cümlelerle de tanımlanıyor. 

 

Orijinal mesajının parçalandığı ve genel etkisini yitiren çarpık, sarsıcı bir hikâye yaratıldığı düşüncesinin şimdiden bazı çevreler tarafından dillendirildiği dizinin oyuncu kadrosunda Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy ve Jennie Kim gibi isimler yer alıyor.

 

The Idol dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Kaynak: Rolling Stone

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.