The Weeknd'li HBO dizisi The Idol'dan yeni bir teaser yayınlandı

11.994 Gösterim
22 Ağustos 2022 16:09
The Weeknd'li HBO dizisi The Idol'dan yeni bir teaser yayınlandı

HBO’nun The Weeknd ve Lily-Rose Depp’li dizisi The Idol’dan yeni bir teaser yayınlandı. The Weeknd ile Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson'ın kaleme aldığı dizinin 6 bölümlük ilk sezonunun bu yıl içerisinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.


Kişisel gelişim gurusu olan modern zaman tarikat lideri Tedros ile yükselen pop idolü Jocelyn'in yaşadığı karmaşık ilişkiyi konu alan HBO dizisi The Idol'dan yeni bir teaser yayınlandı.  Yayın tarihi henüz net olarak açıklanmasa da dizinin 6 bölümden oluşacak olan ilk sezonunun, 2022 yılı içerisinde ekranlara gelmesi bekleniyor. 

 

Los Angeles'taki müzik endüstrisinin arka planında geçen dizide; Tedros adlı bir gece kulübü sahibini oynayan The Weeknd ile Jocelyn adlı şarkıcıyı canlandıran Lily-Rose Depp başrolleri üstlenirken Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennot, Hari Nef, Da’Vine Joy Randolph, Mike Dean, Anne Heche ve Hank Azaria gibi isimler onlara eşlik ediyor.

 

Yönetmen koltuğunda Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson'ın oturduğu, The Weeknd, Sam Levinson ve Reza Fahim'in yaratıcılığını üstlendiği The Idol'dan yayınlanan yeni teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.