The Time Traveler's Wife dizisinden fragman yayınlandı

2.225 Gösterim
22 Nisan 2022 14:08
The Time Traveler's Wife dizisinden fragman yayınlandı

HBO Max'in aynı adlı romandan uyarlanan yeni dizisi The Time Traveler's Wife'tan fragman yayınlandı.  Başrollerinde Rose Leslie ve Theo James'in yer aldığı dizi, 15 Mayıs'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Audrey Niffenegger'ın, genetik bozukluk nedeniyle ne zaman ve nereye gideceğini kontrol edemediği şekilde zamanda yolculuk yapan Henry ile bu durumla birlikte baş etmeye çalıştığı eşi Clare'in yaşadıklarını konu alan aynı adlı romanından uyarlanan The Time Traveler's Wife dizisinden fragman yayınlandı. Dizi, 15 Mayıs'tan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bilim kurgu ve romantizmi bir arada sunan kitap, ilk olarak 2009 yılında aynı isimle sinemaya uyarlanmıştı.

 

Sherlock, Dracula ve Doctor Who gibi dizilerde senaristlik yapan Steven Moffat'ın televizyona uyarladığı dizide, Clare Abshire-Henry DeTamble çifitni Rose Leslie ve Theo James canlandırırken, Clare'in gençliğini Caitlin Shorey, çocukluğunu Everleigh McDonell; Henry'nin gençliğini Brian Altemus, çocukluğunu ise Jason David oynuyor.

 

15 Mayıs'tan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Time Traveler's Wife'ın 6 bölümlük ilk sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.