The Split dizisi GAİN'de yayına girdi

23.214 Gösterim
31 Mayıs 2023 10:40
The Split dizisi GAİN'de yayına girdi

Yıllar önce onları terk eden babalarının geri dönüşüyle geçmişlerini sorgulamaya başlayan, boşanma avukatı üç kız kardeşi merkezine alan The Split dizisi GAİN'de yayına girdi. 


Londra'daki yüksek profilli boşanma davalarına bakan ve birbirleriyle sürekli rekabet halinde olan üç kız kardeşin hikâyesini anlatan BBC First dizisi The Split ilk sezonuyla GAİN kataloğunda yerini aldı. 2018 yılında prömiyer yapan İngiliz hukuk draması, toplamda 18 bölümden oluşan 3 sezonun ardından geçtiğimiz yıl final yapmıştı.

 

Shame, The Iron Lady, Suffragette ve The Hour gibi yapımlara imza atan Emmy ödüllü senarist Abi Morgan’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin yerli uyarlaması, Evlilik Hakkında Her Şey adıyla ülkemizde ekranlarda yer almıştı.

Unforgotten ve River gibi dizilerle tanınan Nicola Walker'ın Stephen Mangan, Fiona Button ve Annabel Scholey ile başrolleri üstlendiği The Split'de bu oyunculara Barry Atsma, Deborah Findlay, Stephen Tompkinson, Meera Syal, Anthony Head ve Rudi Dharmalingam eşlik ediyor. Dizinin yönetmen kadrosunda ise Broadchurch, River ve The Crown'ın çeşitli bölümlerini yöneten Emmy ödüllü Jessica Hobbs, Poldark'ın yönetmenlerinden Joss Agnew ve daha önce The Crown ile Bridgerton'da görev alan Dee Koppang O'Leary gibi isimler yer alıyor. 

 

Geçtiğimiz günlerde GAİN kütüphanesine eklenen The Split dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.