The Platform 2 filminin fragmanı yayınlandı

2.149 Gösterim
25 Eylül 2024 15:28
The Platform 2 filminin fragmanı yayınlandı

Netflix'in en çok izlenen filmlerinden The Platform'un devam filmi The Platform 2'ın fragmanı yayınlandı. 4 Ekim'den itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan film, Platform'un acımasız beslenme sistemine karşı tartışmaya açık yöntemlerle verilen mücadeleye yeni bir üyenin katılmasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.


2020 yılında yayınlanan ve yaklaşık 130 milyon saat izlenmeyle yabancı dilde tüm zamanların en çok izlenen Netflix filmlerinden biri olan The Platform'un devam filmi The Platform 2'ın fragmanı yayınlandı. 4 Ekim'den itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan film, Platform'un acımasız beslenme sistemine karşı tartışmaya açık yöntemlerle verilen mücadeleye yeni bir üyenin katılmasıyla birlikte gelişen olaylar konu ediniyor.


Yapımcılığını Basque Films’in üstlendiği The Platform 2 filminin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Galder Gaztelu-Urrutia üstleniyor. Milena Smit ve Hovik Keuchkerian’ın başrolleri paylaştığı filmin oyuncu kadrosunu Natalia Tena, Oscar Jaenada, Ivan Massague, Zorion Eguileor, Bastien Ughetto, Armando Buika, Pedro Bachura ve Antonia San Juan oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.