The Marvelous Mrs. Maisel'ın 4. sezonundan fragman yayınlandı

2.632 Gösterim
8 Şubat 2022 18:30
The Marvelous Mrs. Maisel'ın 4. sezonundan fragman yayınlandı

Altın Küre ve Emmy ödüllü komedi-drama dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'ın 4. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 18 Şubat'tan itibaren Amazon Prime Video'da yayınlanacak.


Amazon Prime Video'nun 3. sezonu Aralık 2019'da yayınlanan Altın Küre ve Emmy ödüllü dönem komedi-drama dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'ın 4. sezonundan fragman yayınlandı. Başroldeki Rachel Brosnahan'ın canlandırdığı, 1950'lerin sonu 1960'ların başlarında New York'un en nezih yerlerinden birinde, mükemmel kocası ve çocuklarıyla yaşayan ev hanımı Miriam 'Midge' Maisel'ın stand-up'a olan yeteneğini keşfetmesiyle giriştiği macerayı konu alan dizinin yeni sezonu, 18 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

 

Dizinin 4. sezonunda; 1960 yılına gelindiğinde Midge, Alex Borstein'in canlandırdığı menajeri Susie'yle birlikte LeRoy McClain'in oynadığı şarkıcı Shy Baldwin'in turnesindeki yerini yeniden kazanmaya uğraşırken bir yandan da oyunculuğunu geliştirmeye çalışacak. Bu sırada kariyerindeki yeni konumu onu ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştıracak. Yeni sezonda Milo Ventimiglia, Kelly Bishop, John Waters gibi isimler konuk oyuncu olarak dizide yer alırken, Jason Alexander önceki sezonlarda canlandırdığı Asher Friedman karakterine tekrar hayat verecek.

 

Yaratıcılığını Gilmore Girls ve Roseanne gibi dizileriyle tanınan Amy Sherman-Palladino'nun yaptığı The Marvelous Mrs. Maisel'ın 4. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.