The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin 5. sezonundan fragman yayınlandı

4.901 Gösterim
22 Mart 2023 16:19
The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin 5. sezonundan fragman yayınlandı

Rachel Brosnahan'ın başrolünde yer aldığı The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin son sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin finalini yapacak olan 5. sezon, 14 Nisan'dan itibaren Amazon Prime Video'da yayınlanacak.


Gilmore Girls dizisinin yaratıcısı Amy Sherman - Palladino'nun ünlü komedyen Joan Rivers'ın hayatından ilham aldığı dizisi The Marvelous Mrs. Maisel, finale doğru giderken dizinin son sezon fragmanı yayınlandı. 

 

Emmy Ödüllü dizi, 1950'li yılların New York'unda Yahudi bir ailede dünyaya gelen Miriam'ın komedyen olarak kendisi için yeni ve erkek egemen bir sektörde var olma çabasını anlatıyor. Son sezon olan beşinci sezonun fragmanında Midge'in hayalini kurduğu başarıya her zamankinden daha yakın olduğunu görüyoruz. 

 

Rachel Brosnahan'ın Miriam Midge Maisel'a hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Tony Shalhoub, Alex Borstein, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak ve Caroline Aaron gibi isimler yer alıyor. 

 

14 Nisan 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak The Marvelous Mrs. Maisel'ın final sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.