The Mandalorian'ın 3. sezonundan yeni fragman yayınlandı

5.503 Gösterim
17 Ocak 2023 13:12
The Mandalorian'ın 3. sezonundan yeni fragman yayınlandı

Mando ve Baby Yoda'nın yeni maceralarını anlatacak olan The Mandalorian'ın 3. sezonundan yeni fragman yayınlandı. Dizinin 3. sezonu, 1 Mart 2023'ten itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak.


Disney+'ta yayınlanan içeriklerle genişlemeye devam eden Star Wars evreninin yeni lokomotif dizilerinden The Mandalorian'ın 3. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

 

2019 yılında Disney+'ın faaliyete başlarken yayınladığı ilk dizi olan The Mandalorian'ın 3. sezonunda, Mandalorlu savaşçı Din Djarin, bir diğer deyişle Mando ile 2 sezon boyunca korumaya çalıştığı genç Jedi Grogu, nam-ı diğer Baby Yoda, Mandalorların gezegeni de dahil olmak üzere galaksinin farklı noktalarına yaptıkları yolcuklar anlatılacak.

 

Pedro Pascal'ın canlandırdığı Mando ile Baby Yoda'nın yolları 2. sezon sonunda ayrılmış fakat bir başka Star Wars dizisi The Book of Boba Fett'te ikili yeniden bir araya gelmişti. Katie Sackhoff, Brendan Wayne, Lateef Crowder, Giancarlo Esposito ve Temuera Morrison gibi isimler rollerine geri döneceği The Mandalorian 3. sezon, 1 Mart 2023'ten itibaren Disney+'ta yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.