The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'den fragman yayınlandı

4.192 Gösterim
23 Ağustos 2024 13:09
The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'den fragman yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'nden 261 yıl öncesinde, Miğfer Dibi'ne adı verilen efsanevi Rohan kralı Miğfer Tokmakel (Helm Hammerhand) ve kızı Hèra'nın hikâyesini anlatan The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'den fragman yayınlandı.


J.R.R. Tolkien'in Orta Dünya'sı beyazperdede kendine yer bulmaya devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'ten sonra, Orta Dünya'nın anlatılmamış hikâyeleri bu kez bir animeyle izleyicilere sunulacak.

 

Star Wars: Visions ve Blade Runner: Black Lotus gibi animasyonlarda yönetmenlik yapan Kenji Kamiyama imzalı The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in yapımcılarından biri de, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerine imza atmış olan Peter Jackson. Usta sinemacıyla birlikte Yüzüklerin Efendisi'nin beyazperde macerasını kaleme almış isimlerden biri olan Philippa Boyens'ın, senarist ekibinde yer aldığı film, en ünlü Rohan krallarından Miğfer Tokmakel (Helm Hammerhand) döneminde Dunlandlılar ile yaşanan savaşı ve daha sonra Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'de Orta Dünya'nın kaderini etkileyen Borukent Savaşı'nın geçtiği Miğfer Dibi'nin kralın ismiyle anılmasına sebep olan olayları anlatacak. Filmin orijinal seslendirmesinde Miğfer Tokmakel'e ünlü oyuncu Brian Cox hayat veriyor. Orta Dünya hayranları tarafından merakla beklenen anime, 13 Aralık 2024'ten itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.