The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinden ilk fragman yayınlandı

7.229 Gösterim
14 Şubat 2022 08:57
The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinden ilk fragman yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power'dan ilk fragman yayınlandı. Amazon tarafından hazırlanan dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu, 2 Eylül'de başlayacak.


J.R.R. Tolkien’ın The Hobbit ve The Lord of the Rings’inin binlerce yıl öncesinde geçecek olan ve Orta Dünya tarihinin destanlara konu olan İkinci Çağ’ındaki efsanevi kahramanları ilk kez ekrana taşıyacak olan The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisinden Galadriel ve Elrond ile yeni karakterlerden Arondir ve Disa'nın yer aldığı bir fragman yayınlandı. Yaklaşık 465 milyon dolarlık ilk sezon maliyetiyle televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olması öngörülen The Rings of Power, 2 Eylül'den itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. 

 

Hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan bir grup karakterin yer alacağı dizinin kadrosunda; Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani gibi isimler yer alıyor. Toplamda 50 saatlik uzunluğa kavuşması ve 5 sezon sürmesi beklenen The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın senaryosu daha önce Star Trek Beyond’un senarist kadrosunda yer alan Patrick McKay ve John D. Payne tarafından yazıldı.

 

The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık'ta çekilen ve tüm dünyada 240 farklı bölgede gösterilecek olan ilk sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.