The Fresh Prince of Bel-Air'ın yeni uyarlaması Bel-Air'dan fragman yayınlandı

2.788 Gösterim
11 Ocak 2022 13:44
The Fresh Prince of Bel-Air'ın yeni uyarlaması Bel-Air'dan fragman yayınlandı

Will Smith'in 1990-1996 yılları arasında başrolünü oynadığı sitcom The Fresh Prince of Bel-Air'ın yeniden çevrimi Bel-Air'dan fragman yayınlandı. Dizi, 13 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Will Smith'in 90'larda 6 sezon boyunca başrolünü oynadığı The Fresh Prince of Bel-Air adlı sitcom'un drama versiyonu olacak Bel-Air dizisinden fragman yayınladı. Orijinal dizinin hayranı olan yönetmen Morgan Cooper'ın 3 yıl önce Youtube'a yüklediği videodan ilham alınarak geliştirilen yeni dizi, Peacock'tan 2 sezon için onay almıştı. Bel-Air'in ilk sezonu birer saatlik 6 bölümden oluşacak ve ilk üç bölümü 13 Şubat'ta yayınlandıktan sonra kalan bölümleri haftalık olarak ekranlara gelecek.

 

Morgan Cooper'ın projeye ilham veren videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dizi, doğup büyüdüğü Batı Philadelphia sokaklarında basketbol oynarken başını bir çeteyle derde sokan Will'in, annesi tarafından California'daki teyzesinin ailesiyle yaşamak üzere Los Angeles'a gönderilmesi ve yeni taşındığı Bel-Air adlı zengin mahallesinde hayatını sürdürürken yaşadığı sınıf çatışmalarını konu ediniyor. Orijinal yapımda Will Smith'in oynadığı rolü yeni versiyonda üstlenen oyuncu Jabari Banks'e, Bel-Air'da; Adrian Holmes, Cassandra Freeman, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Jordan L. Jones ve Simone Joy Jones gibi isimler eşlik ediyor.

Morgan Cooper'ın yazıp yönettiği ve Will Smith'le birlikte yapımcıları arasında yer aldığı dizinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety, THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.