The Flight Attendant'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

1.988 Gösterim
18 Mart 2022 14:40
The Flight Attendant'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

HBO Max'in komedi ve gerilimi bir arada sunan Emmy ödüllü dizisi The Flight Attendant'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı. Başrolünde Kaley Cuoco'nun yer aldığı dizinin yeni sezonu, 21 Nisan'da başlayacak.


Chris Bohjalian'ın ilk kez 2018 yılında basılan ve Cassie Bowden adlı uçuş görevlisi genç kadının Dubai'de bir otel odasında yanında bir ceset ile uyanması sonrasında yaşananları konu alan aynı adlı romanından uyarlanan The Flight Attendant'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı. 2020'de yayınlanan ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak olan yeni sezon, 21 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak ve 26 Mayıs'ta final yapacak. 

 

Yeni sezonda, Cassie Bowden'a hayat veren başrol oyuncusu Kaley Cuoco'nun yanı sıra Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez rollerine geri dönerken, Benjamin Berry, Gabrielle Diaz ve Esteban Diaz karakterlerini oynayacak olan Mo McRae, Callie Hernandez ve Joseph Julian Soria kadroya katılan yeni isimler olarak dikkat çekiyor.

 

Seeing Double ve Mushrooms, Tasers, and Bears, Oh My! adlarını taşıyan ilk iki bölümüyle 21 Nisan'da HBO Max ekranlarında olacak The Flight Attendant'ın 2. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.