The Flight Attendant'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.663 Gösterim
5 Nisan 2022 13:46
The Flight Attendant'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı

HBO Max'in başrolünde Kaley Cuoco'nun yer aldığı komedi-gerilim dizisi The Flight Attendant'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 21 Nisan'dan itibaren ekranlarda olacak.


Kaley Cuoco'nun genç bir uçuş görevlisi olan Cassie Bowden'a hayat vererek başrolünü üstlendiği komedi-gerilim dizisi The Flight Attendant'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak olan 2. sezon, 21 Nisan'dan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

İlk sezonu Christopher A. Bohjalian'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan dizinin 2. sezonunda, hikâye romana sadık kalmayarak orijinal bir hâle bürünecek. Kaley Cuoco'nun yanı sıra Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz ve Rosie Perez gibi isimlerin rollerine geri döneceği sezonda Mo McRae, Callie Hernandez ve JJ Soria'nın katılımıyla dizinin oyuncu kadrosu genişleyecek.

 

Yeni sezonun Seeing Double ve Mushrooms, Tasers, and Bears, Oh My! adlı ilk iki bölümü 21 Nisan, The Reykjavik Ice Sculpture Festival Is Lovely This Time of Year ve Blue Sincerely Reunion adını taşıyan 3. ve 4. bölümleri ise 28 Nisan'da izleyiciyle buluştuktan sonra kalan bölümleri birer hafta arayla yayınlanacak. 

 

Kaley Cuoco tarafından asla unutamayacağınız bir sezon diye anons edilen The Flight Attendant'ın 2. sezonunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.