The Fantastic Four'un merakla beklenen kadrosu belli oldu

2.005 Gösterim
15 Şubat 2024 11:09
The Fantastic Four'un merakla beklenen kadrosu belli oldu

The Fantastic Four'un oyuncu kadrosu belli oldu. 25 Temmuz 2025'te gösterime girecek filmde; Pedro Pascal Reed Richards/Mr. Fantastic'e, Vanessa Kirby Sue Storm/The Invisible Woman'a, Joseph Quinn Johnny Storm/The Human Torch'a ve Ebon Moss-Bachrach ise Ben Grimm/The Thing'e hayat verecek.


Marvel Sinematik Evreni'nde oyuncu kadrosu en çok merak edilen filmlerden biri olan The Fantastic Four'un başrolleri nihayet belli oldu.

 

Disney'in Fox'u satın almasıyla hakları Disney'e, dolayısıyla Marvel'a geçen Fantastic Four karakterlerinin Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl dahil edileceği ve ünlü karakterlere kimlerin hayat vereceği merak konusuydu. Sevgililer Günü'ne özel paylaşılan bir afişle bu merak giderildi.

Uzun süredir Pedro Pascal'ın Reed Richards'a yani Mr. Fantastic'e hayat verebileceği konuşuluyordu. Paylaşılan afişle birlikte bunun gerçek olduğunu görüyoruz. Ünlü oyuncu kişisel Instagram hesabından da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

 

Yine afişte; Sue Storm'a, bir diğer deyişle The Invisible Woman'a Vanessa Kirby'nin hayat vereceğini görüyoruz. Sue Storm'un kardeşi olan ve daha çok The Human Torch ismiyle bildiğimiz Johnny Storm'a Stranger Things ile adından söz ettiren Joseph Quinn, The Thing'e ise The Bear ve Andor dizileriyle çıkışını yapan Ebon Moss-Bachrach hayat verecek.

 

WandaVision'ın yönetmeni Matt Shakman'ın yöneteceği The Fantastic Four'un vizyon tarihi de 2 Mayıs 2025'ten 25 Temmuz 2025'e alındı. bu ilginç bir tercih, zira 11 Temmuz 2025'te DC Sinematik Evreni'ni sıfırlayacak olan Superman: Legacy gösterime girecek.

 

Paylaşılan afişte The Thing'in elinde tuttuğu derginin 1963 yılında çıkmış bir sayı olmasından ötürü filmin 1960'lı yıllarda geçen bir hikâyesi olabileceği de konuşulanlar arasında.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.