The Bear dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı

4.394 Gösterim
13 Mart 2023 18:41
The Bear dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı

Altın Küre ödüllü The Bear dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı. Jeremy Allen White'ın başrolünde yer aldığı Hulu dizisi olan The Bear'ın 2. sezonu, haziran ayında yayınlanmaya başlayacak.


Ramy'nin yapımcısı Christopher Storer'ın imza attığı The Bear dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı. Joanna Calo ve Christopher Storer'ın yönetmen koltuklarına oturduğu Hulu yapımı dizinin 2. sezonu, "yeniden açılış değil, yeniden doğuş" olarak FX tarafından Twitter'da tanıtılmıştı. 

 

The Bear, erkek kardeşinin ani ölümünden sonra İtalyan restoranını yeni bir menüyle işletmek için Chicago'ya dönen başarılı bir genç şefi konu alıyor. Dizinin ikinci sezonu, birinci sezondan iki bölüm fazla olarak 10 bölüm şeklinde yayınlanacak ve yeni restoranın açılışına odaklanacak.

 

38. Bağımsız Ruh Ödülleri, 2023 Oyuncular Birliği (SAG), 2023 Eleştirmenleri Seçimi ve son olarak Altın Küre ödüllerine layık görülen dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson ve Abby Elliott gibi isimler yer alıyor.

 

2. sezonu haziran ayında Hulu'da yayınlanmaya başlayacak olan The Bear dizisinin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.