The Bear dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı

12.540 Gösterim
16 Mayıs 2023 12:56
The Bear dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı

The Bear dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Jeremy Allen White'a Altın Küre ödülü kazandıran The Bear'da ekip bu kez yeni bir restoran kurmanın mücadelesi içine giriyor. Hulu dizisi 22 Haziran'da Disney Plus'ta yayınlanmaya başlayacak. 


Eight Grade, Ramy gibi projelerin yapımcısı Christopher Storer'ın yaratıcılığını üstlendiği The Bear dizisinin ikinci sezonundan fragman yayınlandı. Altın Küre, BAFTA gibi önemli törenlerde ödüllere uzanan, Jeremy Allen White'a Altın Küre ödülü getiren The Bear'ın ikinci sezonunda mutfak ekibi yeni bir başlangıca adım atıyor.

 

Hulu'nun ödüllü dizisi The Bear'ın ikinci sezonu, sandviç lokantalarını bir sonraki aşamaya çıkarmaya çalışan Carmy ve ekibini konu alacak. Fragmandan ve yayınlanan konu hakkındaki detaylardan ortaya çıktığı üzere ikinci sezonda ekip, bir restoran işletmekten daha zor olan şeyin yeni bir restoran açmak olduğu tecrübesiyle karşı karşıya gelecek. Düzensiz izin almalar, müteahhit bürokrasisi, menü planlama ve yaratıcı ızdırabıyla geçen ikinci sezon, 10 bölümden oluşacak. 

 

Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Oliver Platt, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix ve Abby Elliott gibi isimlerin rollerine devam ettikleri dizinin oyuncu kadrosuna Molly Gordon dahil edildi.

 

22 Haziran 2023 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayacak olan The Bear dizisinin ikinci sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.