Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

3.738 Gösterim
6 Temmuz 2017 12:00
Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

Temmuz ayı vizyon takviminde farklı türlerde birçok yerli film gösterime girecek. Şu an için bu ay içerisinde gösterime girmesi planlanan dokuz yerli yapım bulunuyor.


07 Temmuz 2017

Can Soysal'ın yönettiği Doru, Nevşehir ve Kayseri illeri arasında Erciyes dağı eteklerinde bulunan, Türk yabani atlarını konu alan bir animasyon

Ali Kemal Çınar'ın yönetip başrolüne hayat verdiği Gênco, kendisine verilen sınırlı güçlerle insanlara yardım etmeye çalışan bir Kürt süper kahramanın hikâyesini anlatıyor.

14 Temmuz 2017

Muammer Koçak ve Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğini yaptığı Durak, aldıkları davetiyelerle gizli bir tarikatla yolları kesişen Tahir, Feride ve Nizam'ın hikâyesini anlatıyor.

Çağdaş Çağrı'nın yönettiği ve Bülent Emin Yarar'ın başrolünde yer aldığı Geçmiş, yıllar önce fotoğrafını çektiği kadını aramaya koyulan Yusuf'un hikâyesini anlatıyor.

21 Temmuz 2017

Aykut Can Demirel'in yönetmenliğini üstlendiği Bezm-i Ezel, cin kabilesinin musallat olduğu Yasemin'in yaşadıklarını anlatıyor.

Osman Ovalı ve Onursal Özokçu'nun başrollerini paylaştığı Kiki ile Miki Alatura, Belçika'ya plak çıkartmak için giden Kiki ile Miki'nin hikâyelerini anlatıyor.

Samet Çakırtaş'ın yönetmenliğini üstlendiği Saklambaç: Ölüm Oyunu, hafta sonunu geçirmek için bir geziye çıkan beş üniversite öğrencisinin başından geçenleri anlatıyor.

28 Temmuz 2017

İbrahim Vurmaz'ın yazıp yönettiği Düzensiz Düzenbazlar, düzenbaz Mümtaz ile naif arkadaşı Ziya'nın hikâyesini anlatıyor.

Ahmet Küçükkayalı'nın yönettiği korku filmi Cin Ayet-i Aşk'ın başrollerinde Funda Bostanlık, Emre Kıvılcım, Gülçin Tunçok ve Naşit Özcan yer alıyor

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.