Temmuz ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 6 yabancı film

3.562 Gösterim
6 Temmuz 2017 16:30
Temmuz ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 6 yabancı film

Yılın en merakla beklenen gişe filmlerinden bazıları Temmuz ayı içerisinde sinemalara konuk oluyor. Türkiye'de bu ay içerisinde gösterime girecek yabancı yapımlar arasından önerilerimi derledim.


07 Temmuz 2017

Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk solo filmi olacak olan Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming), dünyayı kurtarma ile öğrencilik arasında gidip gelen Peter Parker'ın Vulture'ı alt etme çabasını anlatıyor. Nihayet Marvel'a dönüş yapan Spider-Man'in yeni filmi, çizgi-romanın hayranlarının uzun süredir beklediği mizah yönü kuvvetli bir uyarlama.

14 Temmuz 2017

Serinin ikinci halkasının da yönetmenliğini üstlenen Matt Reeves'in yönettiği Maymunlar Cehennemi: Savaş, Caesar önderliğindeki maymunlarla insanlar arasındaki son büyük savaşı anlatıyor. Filmin yurt dışındaki gösterimlerinden gelen ilk eleştiriler ise son derece olumlu.

21 Temmuz 2017

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk, 1940'ta Dinamo Operasyonu sonucu, Alman ordusu tarafından Dunkerque kıyılarına sıkıştırılmış İngiliz ordusu ve müttefik askerlerinin mucizevi bir şekilde tahliye edilmesini anlatıyor.

27 Temmuz 2017

Charlize Theron'un başrolünde yer aldığı Atomic Blonde, Soğuk Savaş döneminde Berlin'e gönderilen bir ajanın zorlu görevini anlatıyor. Atomic Blonde, John Wick 2 ve Baby Driver gibi filmlerle birlikte yılın en sağlam aksiyon yapımlarından biri olarak anılacak gibi duruyor.

Luc Besson'un yeni filmi Valerian and the City of a Thousand Planets, 1967 yılında yayımlanmaya başlanan, Star Wars serisine de ilham verdiği söylenen Valérian and Laureline çizgi-roman serisinden sinemaya uyarlandı. En pahalı Avrupa yapımı film olacak olan Valerian, Besson'un en riskli projesi olarak adlandırılıyor.

28 Temmuz 2017

Gösterimi bir süredir ertelenen, Türkiye'de prömiyerini geçen yıl Filmekimi'nde gerçekleştiren Hizmetçi nihayet gösterime girecek gibi duruyor. Park Chan-wook'un, Sarah Waters'ın The Fingersmith romanından sinemaya uyarladığı Hizmetçi, Japon hegemonyasındaki Güney Kore'de peyda edilen tehlikeli bir planın gölgesindeki tutku dolu aşkı konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.