Televizyon dizileri ekranlara dönüyor

3.144 Gösterim
20 Şubat 2023 17:23
Televizyon dizileri ekranlara dönüyor

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle yaklaşık iki hafta yayına ara veren Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer ve Yasak Elma dizileri bugünden itibaren ekranlara geri dönüyor. 


Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle yaklaşık iki hafta yayına ara veren Türk dizileri ekranlara geri dönüyor. Bugün (20 Şubat) yayınlanacak olan Alparslan: Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer ve Yasak Elma dizileriyle birlikte bazı yerli diziler bu hafta, bazıları ise önümüzdeki hafta ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek.

 

Kanallardan henüz resmi açıklama yayınlanmamakla birlikte Kanal D'nin resmi sitesindeki akışa göre Üç Kız Kardeş, O Kız, Camdaki Kız ve Yargı dizileri bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Kanal D, önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren ise Veda Mektubu dizisini yayınlamaya başlayacak.

 

Dizi yayınlayan diğer altı ana kanal önümüzdeki hafta programını henüz duyurmadı. Hafta boyunca televizyon ekranlarında yayınlanan diğer 22 diziden hangilerinin yayınlanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.