Sylvester Stallone'lu Tulsa King dizisinden teaser yayınlandı

13.429 Gösterim
16 Haziran 2022 13:43
Sylvester Stallone'lu Tulsa King dizisinden teaser yayınlandı

Paramount+'ın Sylvester Stallone'lu mafya dizisi Tulsa King'den teaser yayınlandı. Dizi, 13 Kasım'da ilk iki bölümüyle ekranlarda olacak.


25 yıl kaldığı hapishaneden çıkışında New York'taki patronu tarafından bir ekip oluşturup yeni bir suç imparatorluğu kurması için Oklahoma'ya gönderilen Dwight Manfredi adlı mafya liderinin yeni şehri Tulsa'daki maceralarını konu alan Tulsa King dizisinden teaser yayınlandı. Dizi, 13 Kasım'dan itibaren Paramount+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Paramount+ için daha önce Yellowstone, 1883, Mayor of Kingstown gibi yapımları hazırlayan Taylor Sheridan'ın yapımcılığını üstlendiği ve The Sopranos'un senaristlerinden olan, Boardwalk Empire'ın yaratıcısı Terence Winter'ın senaryosunu yazdığı dizide, The General lakaplı mafya lideri Dwight Manfredi'ye hayat veren Sylvester Stallone'a Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson ve Garrett Hedlund gibi isimler ediyor.

 

13 Kasım'da ilk iki bölümüyle Paramount+ ekranlarında yerini alacak olan Tulsa King dizisinden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.