Sylvester Stallone'lu Tulsa King dizisinden fragman yayınlandı

3.509 Gösterim
17 Ekim 2022 15:16
Sylvester Stallone'lu Tulsa King dizisinden fragman yayınlandı

Sylvester Stallone'un başrolünü üstlendiği mafya dizisi Tulsa King'den fragman yayınlandı. Dizi, 13 Kasım'dan itibaren Paramount+'ta ekranlara gelecek.


Uzun süreli hapis cezasını çektikten sonra patronu tarafından New York'tan Oklahoma'nın Tulsa şehrine sürgün edilen Dwight Manfredi'nin, bir grup beklenmedik karakterden yavaş yavaş bir ekip oluşturup yeni bir suç imparatorluğu kuruşunu konu alan Tulsa King dizisinden fragman yayınlandı. Stallone'un televizyondaki ilk başrol deneyimini yaşayacağı dizi, 13 Kasım'da başlayacak ve ilk sezon 10 bölümden oluşacak.

 

Yellowstone'un yaratıcısı Taylor Sheridan ile The Sopranos'un yapımcılarından Terence Winter'ın imzasını taşıyan Tulsa King'de Dwight Manfredi karakterine hayat verecek Sylvester Stallone'a Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson ve Garrett Hedlund gibi isimler eşlik edecek. Paramount+ için daha önce 1883 ve Mayor of Kingstom dizilerini hazırlayan Taylor Sheridan bu yeni iş birliğinde Winter, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter ve Braden Aftergood ile birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. 

 

13 Kasım'dan itibaren Paramount+ üzerinden izleyiciyle buluşacak olan Tulsa King dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.