Super Mario film uyarlamasından yeni fragman geldi

8.978 Gösterim
30 Kasım 2022 14:34
Super Mario film uyarlamasından yeni fragman geldi

Super Mario Kardeşleri Filmi (The Super Mario Bros. Movie)'nin yeni fragmanı yayınlandı. Super Mario evrenini beyazperdeye taşıyacak olan film,  7 Nisan 2023'te izleyici karşısına çıkacak. 


Merakla beklenen Super Mario Kardeşleri Filmi (The Super Mario Bros. Movie) filminden yeni fragman geldi. Aaron Horvath ve Michael Jelenics'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu ise Matthew Fogel tarafından kaleme alınan animasyon filmin konusu ünlü video oyun serisinin evrenine uygun tasarlandı. Mario adlı bir tesisatçı, esir alınan prensesi kurtarmaya çalışırken kardeşi Luigi ile yeraltı labirentinde maceraya atılacaklar.

 

Chris Pratt ile Charlie Day, Mario ve Luigi'yi seslendirirken, Anya Taylor-Joy da Princess Peach karakterine ses verecek. Jack Black, Keegan Michael-Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson ve Sebastian Maniscalco gibi isimler sırasıyla Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek ve Foreman Spike karakterlerini seslendirecekler. Animasyon film, 14 Nisan 2023 tarihinde vizyonda seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.