Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler

10.945 Gösterim
30 Ocak 2020 14:35
Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler

Şubat ayı içerisinde 14 yeni yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


07 Şubat 2020

Baskın ve Ev Kadını filmleriyle tanınan Can Evrenol'un yönettiği Peri, Santral'de yaşanan büyük patlama sonucu insanların belli uzuvlarında eksiklerle doğduğu post-apokaliptik dünyada, hayatta kalma mücadelesi veren ağzı olmayan kız Peri'nin hikâyesini anlatıyor.

Humraz Cin Tarikatı, arkeoloji tahsili yapan Tuğba'nın, Humraz isimli bir cin tarikatını araştırma sürecini anlatıyor.

Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği Şahane Hayaller'in başrolünde Ömer Başdoğan yer alıyor.

14 Şubat 2020

Deniz Denizciler'in yazıp yönettiği Ağır Romantik, birlikte olacağı insanın centilmen ve romantik olmasını bekleyen Aslı ile Aslı'ya karşı ince ruhlu olan fakat büyük bir kapkaç çetesinin liderinin oğlu olduğunu Aslı'dan saklayan Kerem'in hikâyesini anlatıyor.

Mustafa Miraç Kaya'nın yönettiği Kiki: Lanet-i Cin, ikinci eşinden olan kızı Elif'in hastalığına deva arayan Muzaffer'in, bu arayış sırasında bir medyuma başvurmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Masallardan Geriye Kalan, üniversitede doçent olan Evren ile yüksek lisans öğrencisi Hece arasında filizlenen aşkı konu ediniyor.

Nasipse Olur, hayatında kısa süre içerisinde birçok olumsuz gelişmeye maruz kalan Günfer'in, onun bu kötü günlerinin şahidi Gökhan'ın yardımıyla tüm bu felaketlerden sıyrılmaya çalışmasını konu ediniyor.

21 Şubat 2020

İbrahim Büyükak'ın kaleme alıp başrolünde yer aldığı Bayi Toplantısı, beyaz eşya işiyle uğraşan üç esnafın, gittikleri üç günlük bayi toplantısı sırasında kendilerini türlü olaylar içerisinde bulmalarını anlatıyor.

Efsunlu Ayin, kaldığı yurdun geçmişiyle ilgili anlatılan gizemli hikâyeleri araştırmaya koyulan gazetecilik öğrencisi Ebru'nun bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor.

Metin Güngör'ün uzun yıllardır üzerinde çalıştığı Renklerde Kaybolan Hayat, sanat hayatı ve yaşantısıyla kendine has bir ressam olan Fikret Mualla'nın hikâyesini anlatıyor.

28 Şubat 2020

Semur 2: Cinlerin Büyüsü, arkadaşlarıyla birlikte dedesinden gelen bir mektubun peşine düşen Alesia'nın, geçmişinde yaşadığı olaylarla yeniden yüzleşmesini konu ediniyor.

Onur Bilgin'in yönettiği Geçerken Uğradım, ülkenin görülmesi gereken yerlerini görmek adına bir tatile çıkan Cavit ile ailesinin, Afyon'da Cavit'in askerlik arkadaşı Cemil'e uğramalarıyla başlarından geçenleri konu ediniyor.

Bilal Kalyoncu'nun yönetmenliğini üstlendiği Malazgirt - Bizans'ın Kıyameti'nde, Vildan Atasever, Cengiz Coşkun, Haluk Piyes ve Caner Kurtaran gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.