Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşler Netflix'le yeni bir anlaşma imzaladı

2.046 Gösterim
7 Temmuz 2022 15:07
Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşler Netflix'le yeni bir anlaşma imzaladı

Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşlerin yapım şirketi Upside Down Pictures'ın Netflix'le imzaladığı geniş kapsamlı anlaşmanın detayları açıklandı.  Anlaşma içerisinde Duffer Kardeşlerin yazacağı canlı çekim Death Note dizisi de bulunuyor.


Netflix'in izlenme rekoru kıran dizisi Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşler'in yakın zamanda kurup Orphan Black, Ozark, The Great ve Shining Girls gibi dizilerin geliştirilmesinde görev almış Hilary Leavitt'e emanet ettikleri Upside Down Pictures adlı yapım şirketinin Netflix ile imzaladığı geniş kapsamlı anlaşmanın detayları duyuruldu.

 

Anlaşmaya göre bir yandan Stranger Things'in 5. sezonu için çalışmalarına devam eden ve önceden duyurulan bir spin-off dizisi projeleri bulunan Matt Duffer ve Ross Duffer'ın şirketi, Netflix için daha önce birçok kez anime, video oyunu, film ve müzikal olarak uyarlanan, Tsugumi Ohba tarafından yazılıp Takashi Obata tarafından çizilen manga serisi Death Note'un canlı çekim dizisini geliştirecek, Netflix için öncesinde The Dark Crystal: Age of Resistance'ı (Siyah Kristal: Direniş Çağı) hazırlayan Jeffrey Addiss ve Will Matthews'ın dâhil olduğu bir ekiple orijinal yapım bir dizi çekecek, Peter Straub ve Stephen King'in hasta olan annesini iyileştirmek için paralel evrenler arasında yolculuk yapan Jack Sawyer adlı bir çocuğu merkezine alan romanı The Talisman'ın (Tılsım) dizisini hazırlayacak ve The Crown, Billy Elliot, The Reader (Okuyucu) gibi yapımlarda imzası bulunan Stephen Daldry'nin yöneteceği Stranger Things evreninde geçecek olan bir tiyatro oyununu üretecek.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.