Stranger Things'in 4. sezon ikinci kısım fragmanı yayınlandı

3.971 Gösterim
22 Haziran 2022 10:40
Stranger Things'in 4. sezon ikinci kısım fragmanı yayınlandı

Stranger Things'in 4. sezonunun ikinci kısmından fragman yayınlandı. İkinci kısmı oluşturan iki bölüm, 1 Temmuz'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak.


İlk yedi bölümüyle Stranger Things'i Netflix'in en popüler İngilizce dizisi konumuna getiren 4. sezonun finalini yapacak olan ikinci kısımdan fragman yayınlandı. Duffer Kardeşler'in yazıp yönettiği Papa ve The Piggyback adlarını taşıyan 85 dakikalık sekizinci ve 139 dakikalık dokuzuncu bölümler, 1 Temmuz'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

 

Dizinin 27 Mayıs'ta yayınlanan 4. sezonunun birinci kısmını oluşturan ilk 7 bölümü, ilk üç gününde 287 milyon saat izlenerek platformun ilk hafta sonu izleyici açılış rekorunu kırmış ve toplamda 883 milyon saat izlenerek yapımların platformdaki ilk 28 gündeki izlenmelerine göre yapılan Netflix'in en popüler dizileri (İngilizce) listesinde Bridgerton'ın 2. sezonunu geride bırakarak zirveye yerleşmişti. Matt Duffer ve Ross Duffer'ın yarattığı dizi, 2016 yılından günümüze tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi oluşturmuş ve ilk üç sezonuyla 38 kez aday olduğu Emmy'den 7 ödül çıkarmayı başarmıştı. 

 

Stranger Things'in 4. sezonunun, 1 Temmuz'dan itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak olan ikinci kısmından yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.