Steve Carell, The Patient dizisinin başrolünde yer alacak

2.511 Gösterim
11 Ekim 2021 14:40
Steve Carell, The Patient dizisinin başrolünde yer alacak

Steve Carell, FX’in yeni psikolojik gerilim dizisi The Patient’ta bir seri katili iyileştirmeye çalışan psikoterapisti canlandıracak.


Halihazırda Apple TV+’ın The Morning Show ve Netflix’in Space Force dizileriyle ekranlarda yer alan Steve Carell, televizyon dünyasındaki büyük çıkışını The Office’teki Michael Scott rolüyle yapmıştı. Bu dizideki rolüyle birçok kez Emmy ve Altın Küre için aday gösterilen oyuncu, ilk kez aday gösterildiği 2006 yılında Altın Küre’yi kazanmıştı. Carell’ın ayrıca Foxcatcher filmindeki performansıyla bir Oscar adaylığı bulunuyor.

 

Yine bir FX dizisi olan ve altı sezonun ardından 2018’de final yapan ödüllü dizi The Americans’ın yaratıcıları Joe Weisberg ve Joel Fields tarafından birlikte yazılacak dizide Steve Carell, bir yandan yakın zamanda eşini kaybetmiş olmanın yarattığı acıyla baş etmeye çalışan bir yandan da hastası olan seri katilin öldürme güdüsünü engellemek için mücadele veren Alexander Straus adlı bir psikoterapisti oynayacak. Ünlü aktör Space Force’da olduğu gibi bu projede de hem oyunculuk hem de yürütücü yapımcılık yapacak.

 

Yarım saatlik 10 bölümden oluşması beklenen The Patient’ta rol alacak diğer isimler ve yayın tarihiyle ilgiliyse henüz bir bilgi bulunmuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.