Star Wars: The Bad Batch'in 2. sezonundan fragman yayınlandı

4.800 Gösterim
30 Mayıs 2022 14:05
Star Wars: The Bad Batch'in 2. sezonundan fragman yayınlandı

Star Wars: The Bad Batch'in 2. sezon fragmanının yayınlandığı Star Wars Celebration 2022'de, Tales of The Jedi ve Ahsoka gibi yapımlarla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.


26-29 Mayıs tarihleri ​​arasında Kaliforniya’daki Anaheim Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Star Wars Celebration 2022’de, sıra dışı yeteneklere sahip elit klonlarının hikâyelerini konu alan animasyon dizisi The Bad Batch'in 2. sezonundan fragman yayınlandı. İlk sezonu Ağustos 2021'de Kamino Lost bölümüyle final yapan dizinin yeni sezonu, 2022 sonbaharında Disney+ ekranlarında olacak. Seslendirme kadrosunda Dee Bradley Baker, Archie Panjabi, Michelle Ang, Rhea Perlman, Bobby Moynihan, Freddie Prinze Jr., Taran Killiam ve Seth Green gibi isimlerin yer aldığı Star Wars: The Bad Batch'in 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Aynı etkinlikte yine sonbaharda izleyiciyle buluşacak olan yeni animasyon antoloji dizisi Star Wars: Tales of The Jedi'dan görseller yayınlandı. Count Dooku, Qui-Gon Jinn ve Ahsoka'nın köklerini mercek altına alacak ve her bölümü farklı kısa Jedi hikâyeleri konu edinecek olan dizi, Kasım ayında Disney+'ta yayınlanacak. Disney+ ekranlarında 2023 yılında yerini alacak olan Ahsoka'da ise Star Wars Rebels'ın öne çıkan karakterleri Ezra Bridger, Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), Hera Syndulla ve Chopper'ın yer alacağı açıklandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.