Squid Game'in yaratıcısı 2. sezonun geleceğini açıkladı

1.348 Gösterim
10 Kasım 2021 14:09
Squid Game'in yaratıcısı 2. sezonun geleceğini açıkladı

Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekilmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Planlama aşamasında olan sezonla ilgili Netflix'ten ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.


Dizinin Los Angeles’ta düzenlenen gösteriminde konuşan Squid Game'in yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk, Associated Press'e verdiği röportajda dizinin 2. sezonu üzerinde çalıştığını resmen açıkladı. Squid Game'in yeni sezonu için inanılmaz bir talep ve baskıyla karşı karşıya olduklarını belirten Hwang Dong-hyuk, 2. sezonun tarihi ve hangi yönde ilerleyeceği konusunda bir açıklama yapmazken Lee Jung-jae'nin canlandırdığı Gi-Hun’un karakterinin yeni sezonda da yerini alacağını söyledi.

Paraya çok ihtiyacı olan bir grup insanın para ödülü kazanmak için kendilerine gelen esrarengiz bir oyun davetini kabul edip oyunlar oynayacakları gizli bir yere kapatılmasıyla yaşananları anlatan dizi, eylül ayında yayınlanmaya başladıktan kısa süre sonra Netflix'in en çok izlenen listesinde zirveye oturmuş ve haftalarca zirveden inmemişti. 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.