Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nun yönetmenleri belli oldu

2.331 Gösterim
20 Nisan 2021 15:20
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nun yönetmenleri belli oldu

2018 yılının en çok övgü toplayan yapımlarından olan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filminin yönetmen koltuğunda oturacak isimler belli oldu.


2018 yılının sadece en iyi animasyon filmi değil en iyi yapımları arasından gösterilen Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filminin yönetmen kadrosu açıklandı. Miles Morales'in Spider-Man olarak maceralarını anlatmaya devam edecek olan Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nun yönetmen koltuğunda, Avatar: The Last Airbender ve The Legend of Korra animasyonlarında yönetmenlik yapan Joaquim Dos Santos, One Night in Miami filmiyle bu yıl En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar adayı olan ve yine bu yıl En İyi Animasyon Oscarı için favori konumundaki Soul'un ortak yönetmenlerinden olan Kemp Powers ve ilk filmdeki prodüksiyon tasarımıyla Annie Ödülü'ne uzanan Justin K. Thompson oturacak.

 

İlk filmde olduğu gibi Sony'den Amy Pascal ile filmlerin senaryolarına da imza atan Phil Lord ile Christopher Miller'ın yapımcılığını üstleneceği film, 7 Ekim 2022 tarihinde gösterime girecek.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.