Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One'dan ilk fragman yayınlandı

5.655 Gösterim
6 Aralık 2021 14:24
Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One'dan ilk fragman yayınlandı

En başarılı çizgi roman uyarlamalarından biri olarak gösterilen animasyon Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One'dan ilk fragman yayınlandı. Film, 7 Ekim 2022'de gösterime girecek.


2018 yılında gösterime giren ve o yılın en beğenilen filmleri arasına adını yazdıran Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse), gişede de $375,5 milyon hasılata ulaşmasıyla devam filmi için kapıyı aralamıştı. Pandeminin araya girmesiyle devam filmi planlanandan daha geç seyirciyle buluşacak olsa da, farklı Spider-Man evrenlerini Miles Morales'in odağında bir potada eriten serinin ikinci filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One'dan ilk fragman nihayet yayınlandı.

 

Yayınlanan fragmanla birlikte filmin resmi adının açıklanması ve adında "Part One" ibaresinin bulunmasıyla bu yapımdan sonra en az bir devam filmini daha göreceğimiz kesinleşmiş oldu. Farklı evrenlerin Spider-Man'leri olan Miles Morales ile Gwe Stacy'yi yeniden bir arada gördüğümüz fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. Film, 7 Ekim 2022'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.