Şokopop'un yeni dosyası Mega Star Tarkan Sadece Gain'de!

2.192 Gösterim
22 Haziran 2021 13:45
Şokopop'un yeni dosyası Mega Star Tarkan Sadece Gain'de!

Türkiye'nin açık ara en büyük enternasyonal pop starı Tarkan, 90'ların başında müziğin atılıma geçtiği dönemlerde hızlı bir çıkış yaptı ve ülke sınırlarında eşi benzeri görülmeyen bir başarıya ulaştı. Şokopop'un yeni dosyası, Megastar'ın dünya starlığını ve başına gelen olayların üstesinden nasıl geldiğini mercek altına alıyor.


Yaptığı her hareket olay olan ve Türkiye'deki başarısını global bir başarıya çevirmeyi başaran Mega Star Tarkan'ın hayatı ve izlediği yolu anlatan belgesel serisi 4 bölümden oluşuyor. Şokopop'un incelemesiyle çok daha detaylı ve keyifli bir hale gelen belgesel; Tarkan'ın geçtiği yolların aslından çoğu insan için ne kadar yorucu olabileceğini gözler önüne seriyor. 

 

Kitlelere yön veren ve çoğu Türk sanatçıdan daha fazla hayran kitlesine ulaşan Tarkan, yaptığı açıklamalar ve hakkında çıkan iddialar ile uzun yıllar gündemden düşmüyor. 

 

Şu an üzerindeki Mega Star unvanına hiç de kolay kavuşmayan Tarkan'ın zorluklar ve başarısızlıklar ile dolu serüveni bir noktadan sonra başarı dolu bir kariyere evriliyor. 

Özel hayatından okul hayatına, kariyerinde yaşadığı zorluklardan aldığı başarılara ve tüm ülkenin yeni starlarına yön verişine kadar tüm detayları öğrenebileceğiniz bu belgesel serisine Gain üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.