Sıra dışı bir mizaha sahip komedi dizisi arayanlara; Benim Tuhaf Ailem

2.518 Gösterim
24 Şubat 2021 17:30
Sıra dışı bir mizaha sahip komedi dizisi arayanlara; Benim Tuhaf Ailem

Benim Tuhaf Ailem, isminin hakkını veren ve Gain ile birlikte ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir komedi dizisi. Başrolünde Martin Matte, kendi hayatından esinlendiği bir hikâyeyi anlatıyor.


Ünlü bir komedyen olan Martin ve karısı Julie, çift terapisine gitmeye başlarlar. Bu terapide kendilerine ve ilişkilerine dair yeni şeyler keşfederler.

 

Benim Tuhaf Ailem; ilk sahnesinden itibaren normal ile tuhaf aile arasındaki kalın çizgiyi çekiyor ve izleyiciye nasıl bir yapım olacağının sinyallerini veriyor.

 

Aynı resme farklı açılardan bakmanın nasıl bir his olduğunu izleyiciye gösteren ‘Benim Tuhaf Ailem’ bakış açılarımızı sorgulatıyor.

 

Elbette, izleyicilerin bazılarına rahatsız edici gelebilecek tehlikeli yollara da sapıyor dizi. Birçok dizinin girmeye çekineceği konulara değiniyor. Bazı izleyiciler için ofansif olarak algılanacak diyalogların geçmesi rahatsız etmekten öte karakterleri analiz etmemize yardımcı oluyor.

 

Martin dizinin ana odağı olsa da, karısı Julie oyunculuğu ve olaylara pozitif yaklaşımı ile en çok akıllarda kalan karakterlerden biri oluyor. Martin ve Julie’nin arasındaki kimya, dizinin mizahını yükselten bir unsur olarak göze çarpıyor. Özellikle Julie’yi oynayan aktris Julie LeBreton, karaktere önemli bir neşe ve enerji getiriyor. 

 

İzleyiciden olumlu bir reaksiyon alan dizinin bu denli sevilmesinin en önemli sebeplerinden biri ise “farklı” olması. Karakterler onlardan beklediğiniz şeyleri yapmıyor, söylemiyor fakat karakterler kişiliklerine uygun davranıyor.

 

Gain’de 13 bölümü bulunan 20-25 dakika arası bölümlerden oluşan bu dizi, kışkırtıcı ve merak uyandırıcı ögeleri ile izleyiciyi tam anlamıyla içine çekiyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.