Sihirbazlar Çetesi 3 için çalışmalar başladı

19.337 Gösterim
9 Kasım 2016 13:30
Sihirbazlar Çetesi 3 için çalışmalar başladı

İkinci filmi bu yıl içerisinde gösterime giren Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) serisinin daha önceden çekileceği açıklanan üçüncü halkası adına çalışmalara hız verildi.


2013 yılında vizyona giren Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me), izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmış ve dünya genelinde $351 milyon elde etmişti. Serinin ikinci filmi Sihirbazlar Çetesi 2 ise bu yıl içerisinde vizyona girmiş, Amerika'da selefine göre daha düşük bir box office performansı gösterse de dünya genelindeki istikrarı ile $334 milyon hasılat elde etmişti. Lionsgate, ikinci filmin aldığı nispeten vasat eleştirilere rağmen üçüncü filmin hazırlık aşamasında olduğunu belirtmişti. Yeni gelen habere göre filmin senaristleri belli oldu.

Neil Widener ve Gavin James'in senaryosuna imza atacağı filmin yönetmen koltuğunda ise ikinci filmi kotaran Jon M. Chu oturacak. Geniş oyuncu kadrosunun önemli bir kısmının tekrardan rollerine dönmesini beklediğimiz film, suçla haşır neşir olan ilüzyonistlerin yeni maceralarını anlatacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.