Shiva Baby'nin yönetmeni Emma Seligman ile yıldızı Rachel Sennott'u yeniden bir araya getiren Bottoms'tan ilk fragman yayınlandı

13.272 Gösterim
7 Haziran 2023 12:24
Shiva Baby'nin yönetmeni Emma Seligman ile yıldızı Rachel Sennott'u yeniden bir araya getiren Bottoms'tan ilk fragman yayınlandı

Shiva Baby filmiyle adından söz ettiren Emma Seligman'ın yeni filmi Bottoms'tan ilk fragman yayınlandı. Disney dizisi The Bear ile çıkış yapan Ayo Edebiri ve Shiva Baby filminin yıldızı Rachel Sennott'ın başrolünde yer aldığı Bottoms filmi 25 Ağustos'ta ABD'de vizyona girecek.


Shiva Baby'nin senaristi ve yönetmeni Emma Seligman'ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Rachel Sennott ile birlikte kaleme aldığı bir lezbiyen ilişkisini komediyle buluşturan Bottoms filminden ilk fragman yayınlandı.

 

David Fincher'ın Dövüş Kulübü'ne (Fight Club) gönderme yapan Bottoms filmi, ilk birlikte olma deneyimini amigo kızlarla yaşamak için bir dövüş kulübü kuran iki genç kızı konu alıyor. Bu iki gencin tuhaf planları işe yarar ve dövüş kulübü beklenenden daha çok ilgi görür, çok geçmeden de okuldaki en popüler kızlar nefsi müdafaa adına birbirlerini dövmeye başlar. Ancak PJ ve Josie, planları açığa çıkmadan önce kendilerini büyük bir işin içinde bulurlar ve bir çıkış yoluna ihtiyaç duyarlar. 

 

Rachel Sennott ve Ayo Edebiri'nin başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Havana Rose Liu, Kaia Gerber, Nicholas Galitzine, Dagmara Dominczyk ve Marshawn Lynch gibi isimler yer alıyor. 

 

İlk kez 11 Mart'ta SXSW Film Festivali'nde prömiyerini yapan, ABD'de ise 25 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan Bottoms filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.