Sherwood dizisi 9 Aralık'ta GAİN'de yayına giriyor

2.147 Gösterim
2 Aralık 2022 15:45
Sherwood dizisi 9 Aralık'ta GAİN'de yayına giriyor

BBC First'ün gerçek olaylardan esinlenen suç dizisi Sherwood, 9 Aralık'ta altı bölümlük ilk sezonuyla GAİN'de yayına giriyor.


2004 yılında İngiltere'nin Nottinghamshire bölgesinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen ve madenci grevleriyle bölünmüş olan küçük bir kasabada yaşanan şok edici iki cinayetin ardından yaşananları konu alan BBC First dizisi Sherwood, 9 Aralık'ta GAİN kataloğunda yerini alacak. İlk sezonu altı bölümden oluşan dizi, İngiltere'de 13 Haziran 2022'de prömiyer yapmış ve sezon finalinin hemen ardından ikinci sezon onayı almıştı. 

 

Brexit: The Uncivil War ile 2019'da Emmy Ödülü'ne aday olan senarist James Graham tarafından kaleme alınan ve İngiliz tarihinin en büyük insan avlarından birini anlatan Sherwood'un başrolünde The Walking Dead ve The Missing gibi dizilerden tanınan David Morrissey yer alırken, Lesley Manville, Robert Glenister, Kevin Doyle, Claire Rushbrook, Adam Hugill, Terence Maynard, Andrea Lowe, Adeel Akhtar gibi isimler ona eşlik ediyor.

 

Time, MotherFatherSon, Les Misérables, The Pursuit of Love, Top of the Lake, The Durrells, Guilt ve The North Water gibi BBC First yapımlarına ev sahipliği yapan GAİN'in kataloğuna son olarak Shakespeare & Hathaway: Private Investigators, The Watch ve Ragdoll dizileri eklenmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.