Seyircinin beğenisini kazanmış 7 orijinal Youtube dizisi

64.399 Gösterim
14 Ocak 2021 17:30
Seyircinin beğenisini kazanmış 7 orijinal Youtube dizisi

Çeşitliliği animasyondan belgesele, bilim kurgudan komediye kadar uzanan orijinal Youtube dizileri arasından ilginizi çekebilecek 7 yapımı derledik.


7. Best Shot

NBA'in de yapım aşamasına dahil olduğu, yaratıcıları arasında LeBron James'in de yer aldığı Best Shot, 2017-2018 'Newark Central High School' basketbol takımının rekabet içerisinde geçen hayatlarını odağına alıyor.

 

Best Shot'a buradan ulaşabilirsiniz.

 

6. BTS: Burn the Stage

Dünya çapındaki turneleriyle yediden yetmişe herkesi eğlendirmeyi başarabilen K-pop grubu 'BTS'in belgeseli, zamanında çekilmiş sahne arkası görüntülerini birleştirerek grup üyelerinin hayatını anlatıyor. 

 

BTS: Burn the Stage'e buradan ulaşabilirsiniz.

 

5. Impulse

Impulse, genç bir kadının kendini, daha doğrusu sıra dışı bir gücünü fark etmesini anlatıyor. Aksiyon, bilim-kurgu türü arasında kendine yer bulan Impulse, orijinal Youtube yapımları arasında sinematografisiyle öne çıkan, hatta bu alanda ödül alan diziler arasında. 

 

Impulse'a buradan ulaşabilirsiniz.

 

4. Sherwood

Yirmi iki dakikalık kısa bölümleriyle bir çırpıda izleyebileceğiniz Sherwood, listenin animasyon severleri mutlu edecek dizisi olabilir. Toybox ve Giant Animation'ın yaptığı Sherwood, genç bir "hacker"ın, firari bir gruba katılmasını ve bu grubun gözü dönmüş bir Şerif ile olan mücadelesini konu alıyor. 

 

Sherwood'a buradan ulaşabilirsiniz.

 

3. Mind Field

2010'dan beri birçok kişinin tanıyıp sevdiği Michael Stevens'ın her bölümde zihnin farklı gizemlerine daldığı Mind Field, çılgın anlatım tonuyla "Jackass" tarzı film/dizi severlerin ilgisini çekecek yapımlar arasında. 

 

Mind Field'a buradan ulaşabilirsiniz.

 

2. Origin

Listenin bir diğer bilim kurgu dizisi olan Origin, uzak bir gezegene seyahat etmekte olan, birbirini tanımayan bir grup insanın hayatta kalma macerasını konu alıyor. The Crown'nın yapımcılarının imzasını taşıyan Origin, görsel anlamda büyülü bir dünya vadediyor.

 

Origin'e buradan ulaşabilirsiniz.

 

1. Wayne

Henüz 16 yaşında Boston'dan Florida'ya yeni arkadaşı Del ile birlikte motosikletle babasının çalınan arabasını geri almaya giden Wayne'nin hikayesini konu alan aksiyon komedi türündeki dizi, sevilen orijinal Youtube dizileri arasında yer alıyor.

 

Wayne'e buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.