Seyircinin beğenisi kazanmış 10 yerli romantik film

11.334 Gösterim
31 Ocak 2024 14:20
Seyircinin beğenisi kazanmış 10 yerli romantik film

Yılın en merak edilen romantik filmlerinden Aşk Mevsimi cuma günü vizyona girecek. Bu vesileyle, Aşk Tesadüfleri Sever'den Issız Adam'a, yerli sinemada seyirci beğenisini kazanmış 10 romantik filmi derledik.


Aşk Tesadüfleri Sever

Belçim Bilgin'in başrolü Mehmet Günsür ile paylaştığı Aşk Tesadüfleri Sever 2,4 milyonu aşkın seyirci tarafından izlendi. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturduğu, senaryosu Nuran Evren Şit imzası taşıyan film gençlik yılları Ankara'da geçen Deniz ve Özgür'ün yıllar sonra İstanbul'da kesişen aşk hikayesini konu ediniyor.


Nereden izleyebilirim?: Youtube, Turkcell TV+

Başka Dilde Aşk

Saadet Işıl Aksoy'un başrolü Mert Fırat ile paylaştığı Başka Dilde Aşk sınırlı salon sayısına rağmen 100 bini aşkın seyirciye ulaştı. İlksen Başarır'ın yönetmenliğini üstlenip senaryosunu Mert Fırat ile kaleme aldığı film, telefonda tanımadığı insanlarla konuşmak zorunda kalan çağrı merkezi çalışanı Zeynep'in konuşmadan anlaşabildiği, işitme engelli Onur ile olan ilişkisini takip ediyor.

bi küçük eylül meselesi

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı bi küçük Eylül meselesi yaklaşık bir milyon seyirci tarafından izlendi. Yönetmenliğini ve senaristliğini Kerem Deren'in üstlendiği film, Eylül'ün hatırlamadığı bir anın peşinden gittiği Bozcaada'da tanıdığı garip bir adamla gelişen ilişkisini konu ediniyor.


Nereden izleyebilirim?: puhutv

Delibal

Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy'un başrolleri paylaştığı Delibal 1,4 milyonu aşkın seyirciye ulaştı. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu Yıldırım Türker imzası taşıyan film, aynı üniversitenin öğrencisi Barış ile Füsun'un masalsı aşkını takip ediyor.


Nereden izleyebilirim?: Google Play

Evim Sensin

Fahriye Evcen ve Özcan Deniz'in başrollerinde yer aldığı Evim Sensin 2,7 milyonu aşkın seyirciyle türün en çok izlenen filmleri arasında yer alıyor. Özcan Deniz'in yönetmenliğini üstlendiği film, ayrılığın ardından baba evine dönen Leyla ile yalnızlığın bağımlısı İskender'in zamanla filizlenen aşkını konu ediniyor.


Nereden izleyebilirim?: Youtube, Apple TV, Google Play

Issız Adam

Melis Birkan'ın başrolü Cemal Hünal ile paylaştığı Issız Adam 2,7 milyonu aşkın seyirciyle türün en çok izlenen yerli filmi unvanını 16 yıldır koruyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği film, özel hayatı dengesiz ilerleyen Alper ile kendisinden zıt karakterdeki Ada'nın çelişkilerle dolu ilişkisine odaklanıyor.


Nereden izleyebilirim?: Youtube, Prime Video, Google Play

İkimizin Yerine

Serenay Sarıkaya'nın başrolü Nejat İşler ile paylaştığı İkimizin Yerine 1,3 milyonu aşkın seyirciye ulaştı. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturduğu, senaryosu Pınar Bulut imzası taşıyan film, küçük bir kasabada hayatın sırlarını çözmeye çalışan Çiçek ile onun aşk hayatını değiştiren öğretmeni Doğan'ın ilişkisini takip ediyor.

 

Nereden izleyebilirim?: Apple TV, Prime Video, TOD, Turkcell TV+, Google Play

İncir Reçeli

Melike Güner'in başrolü Halil Sezai Paracıkoğlu ile paylaştığı İncir Reçeli düşük açılışına rağmen 250 bini aşkın seyirci tarafından izlendi. Yönetmenliği ve senaryosu Aytaç Ağırlar imzası taşıyan film bir gün barda tanışıp birbirlerine tutulan Duygu ile Metin'in notlarla ilerleyen ölümsüz aşkını takip ediyor.


Nereden izleyebilirim?: Netflix, Turkcell TV+, Google Play

Karışık Kaset

Özge Özpirinçci'nin başrolü Sarp Apak ile paylaştığı Karışık Kaset 200 bini aşkın seyirciye ulaştı. Yönetmen koltuğunda Tunç Şahin'in oturduğu, Uygar Şirin'in aynı adlı romanından uyarlanan, Şirin'in senaryosunu Mert H. Atalay ile birlikte kaleme aldığı film, çocukluk arkadaşları Ulaş ile İrem'in yıllar sonra karşılaşmasıyla birlikte filizlenen aşkını konu ediniyor.


Nereden izleyebilirim?: Netflix

Sadece Sen

Belçim Bilgin'in başrolü İbrahim Çelikkol ile paylaştığı Sadece Sen yaklaşık 500 bin seyirci tarafından izlendi. Hakan Yonat'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Aslı Zengin ve Ceren Aslan imzası taşıyan film, görme engelli Hazal ile geçmişi karanlıklarla dolu Ali'nin aşk hikayesini konu ediniyor.


Nereden izleyebilirim?: Youtube, Apple TV, Google Play

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.