Sex Education'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı

16.855 Gösterim
7 Eylül 2021 16:17
Sex Education'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı

Netflix'in sevilen dizilerinden Sex Education'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Otis, Maeve, Eric, Aimee gibi karakterleriyle Moordale'in zorlu yeni dönemini anlatacak olan 3. sezon, 17 Eylül'den itibaren Netflix'te yayınlanacak.


2019 yılında yayınlanan ilk sezonuyla Netflix'in en sevilen dizileri arasına adını yazdıran Sex Education, bir buçuk yılı aşkın bir süre sonra gelen yeni sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 17 Eylül'den itibaren Netflix'te yayınlanacak olan 3. sezondan fragman da yayınlandı.

 

Moordale'de kendini bir anda öğrencilerin danıştığı seks terapisti olarak bulan Otis ve arkadaşlarının, okulun yönetiminin değişmesiyle geçirmeye hazırlandıkları yeni dönemi anlatacak olan 3. sezonda; Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Ncuti Gatwa gibi isimler rollerine geri dönerken, Girls dizisiyle tanınan Jemima Kirk okulun yeni müdürüne, Jason Isaacs ise okulun eski müdürü Michael Groff'un ağabeyine hayat verecek. Dizinin 3. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.