Señorita 89 dizisinden fragman yayınlandı

2.433 Gösterim
28 Aralık 2021 15:56
Señorita 89 dizisinden fragman yayınlandı

Şilili yönetmen Pablo Larrain'in yapımcılığını üstlendiği, Meksika'da yapılan bir güzellik yarışmasının arka planında yaşananları anlatacak Señorita 89 dizisinden fragman yayınlandı.


Yapımcılığını, bu sene yönettiği Spencer ve Lisey's Story gibi iki yüksek profilli işle adından sıkça söz ettiren Şilili yönetmen Pablo Larrain'in yaptığı, 1989 yılında Meksika'da yapılan bir güzellik yarışmasının arka planında yaşanan karanlık olayları konu alan Señorita 89 dizisinden fragman yayınlandı. Lucia Puenzo tarafından yazılıp yönetilen dizi, kurgusal bir hikâyeyi anlatıyor.

 

Bárbara López'in Miss Guerrero, Leidi Gutiérrez'in Miss Chihuahua, Ximena Romo'nun Elena ve Ilse Salas'ın Concepción karakterlerine hayat vereceği dizi, seksenlerin Meksika'sında inanılmaz öneme sahip bir güzellik yarışmasına katılacak 32 genç kızın, ilk bakışta cennet gibi görünen fakat ardında herkesin dayanamayacağı yıpratıcı bir ortam bulunan, ormanların arasındaki bir özel mülkte makyaj sanatçıları, eğitmenler ve hatta cerrahlardan oluşan bir ekiple birlikte 3 ay boyunca kampa girip rekabet edişini mercek altına alıyor.

 

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak ve ilk iki bölümü 27 Şubat'tan itibaren Latin Amerika yapımlarına odaklanan Pantaya adlı platformda yayında olacak Señorita 89 dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.