Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı

5.186 Gösterim
12 Ocak 2023 14:38
Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı. Dizi, 20 Ocak 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. 


Pınar Bulut'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturduğu, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı. 

 

Türk, Kürt, İran, Irak ve Anadolu mitolojilerinde rastlanan Şahmaran, efsaneye göre akıllı ve iyicil olarak tanımlanan bellerinden aşağısı yılan, üstü ise insan şeklindeki Maran isimli doğaüstü yaratıkların başında bulunan bir varlıktır. Dizinin hikâyesinde ise annesini kaybeden Şahsu kendisini Adana'ya yaptığı yolculukta, Mar adında sıra dışı bir topluluğun içinde bulur. Efsaneden ve kendi varoluşundan habersiz Şahsu, Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile karşı konulamaz bir aşk hikâyesine adıma atar. 

 

Hem kendini hem de aşkın gücünü keşfeden Şahsu'nun hikâyesinin anlatıldığı dizinin koyuncu kadrosuna Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler yer aldı. 

 

20 Ocak 2023 itibarıyla Netflix'te yayınlanacak Şahmaran dizisinin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.